خبر › زنان خانهدار و حقوق بازنشستگي
» نمایش آرشيو | ||||||
![]() |
سيد محمد کريمي به گفت: زنان خانهدار مي توانند با برقراري بيمه مستمري براي خود پس از 10 تا 15 سال همچون بازنشستگان از مزاياي بيمه بازنشستگي استفاده کنند.
وي تصريح کرد: رويکرد بيمه مرکزي ايران بر اين است که بيشتر به سمت و سوي بيمههاي زندگي برود تا مردم با اطمينان و آرامش خاطر بيشتري زندگي کنند.
کريمي در ادامه درباره توقف اجراي بيمه طلايي بازنشستگان فرهنگي، گفت: بيمه طلايي فرهنگيان بازنشسته دو مشکل داشت يکي استقبال اندک بازنشستگان فرهنگي از اين بيمه و دوم هم پرداخت نکردن حق بيمه از سوي صندوق بازنشستگي است که بايد سهم بيمه مربوط به خود را مي پرداخت ،ولي از آنجايي که بيمه اجباري نبود و در واقع اختياري بود، صندوق بازنشستگي تمايلي به آن نشان نداد و روند اجراي بيمه طلايي بازنشستگان هم متوقف شد. وي تصريح کرد: بيمه مرکزي ايران علاقمند بود که به بازنشستگان فرهنگي همچون شاغلان وزارت آموزش و پرورش خدمات بيمه ارائه بدهد ولي يکسري مشکلات اجرايي در ميانه کار باعث شد تا بيمهگذار نتواند به تعهدات خود عمل و برنامه را محقق کند. به گفته کريمي بيمه مرکزي ايران همچنان آمادگي دارد تا در صورت نياز بيمهگذار خدمات مربوط به بيمه طلايي بازنشستگان فرهنگي را ارائه کند زيرا معتقد است مردم بايد در بهترين شرايط از امکانات بيمه استفاده کنند. اما اينکه چه نوع از بيمه عمر براي زنان مناسبتر است، بستگي به سن، ميزان درآمد و داراييهاي شما دارد. پس براي انتخاب يک بيمه نامه مناسب ميتوانيد با متخصصان مورد اعتماد مشورت کنيد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني صنعت بيمه ، در يک تحليل خارجي در باره بيمه عمر زنان آمده است : کريستينا هيم ??ساله که سرپرستي «اليزابت» دختر هفت ساله اش را هم برعهده دارد، اگرچه از قوانين حمايتي کودکان استفاده ميکند اما تامين بسياري از مايحتاجات مالي و شخصي بر عهده اوست. بنابراين، اگر او براي جبران اتفاقهاي غيرمنتظره تحت پوشش بيمه عمر باشد نبايد تعجب کرد. او ميگويد: من از طريق محل کارم، تحت پوشش بيمه عمر قرار گرفتهام اما شايد براي تامين نيازهاي من کافي نباشد. بنابراين بايد گفت، زناني که طلاق گرفتهاند يا همسران خود را از دست دادهاند، بايد هميشه خود را براي مقابله با اتفاقهاي پيش بيني نشده آماده کنند. اما زماني که بحث بيمه عمر مطرح ميشود، اکثر زنان يا تحت پوشش اين نوع از بيمه نيستند يا هيچ بيمه حمايتي ندارند. اما نکاتي است که همه زنان بايد از آنان مطلع باشند:
مادران شاغل تنها: اگر شما هم مانند کريستينا به تنهايي مسئول بزرگ کردن فرزندانتان هستيد، بيش از هر کس ديگري به بيمه عمر آن هم به صورت دائم و مرتب احتياج داريد. اما اين در حالي است که پس از تحقيقات در سال 2011ميلادي مشخص شد که 66 درصد مادران فقط از چنين بيمههاي برخوردارهستند، در حالي که بيمه عمر براي هر شخصي که فرزندان مستقل دارد، ضروري است.
زنان متاهل: ازدواج نميتواند ضرورت داشتن بيمه عمر را از بين ببرد. امروزه، 61 درصد زنان مسئول پرداخت مخارج خانواده هستند و بدون بيمه عمر، خانواده شما نميتواند از همان شرايطي برخوردار باشد که افراد ديگر با درآمديهاي بيشتر از آن لذت ميبرند.
مادران خانه دار: بيمه عمر فقط به افراد داراي درآمد محدود نميشود. مادران خانه دار هم به خاطر نقش با اهميتشان در خانه شايسته استفاده از چنين بيمهاي هستند. دکتر«ويکي گانولسون» مدير شرکت «کوتو» در اين باره ميگويد که هميشه يک ضرورت وجود دارد. ممکن است همسري به ناگاه فوت کند، زوجي از هم جدا شوند و يا به طور ناگهاني خانواده با شرايطي مواجه شود که پيش از اين انتظار وقوع آن نميرفت. پس بيمه عمر بسياري ضروري است چرا حتي اگر مادر خانواده بميرد و يا از خانواده جدا شود، همسر او بايد براي نگهداري فرزندانش هزينههاي بيشتري را پرداخت کند. به عنوان مثال، براي نگهداري از کودکانش بايد يک پرستار استخدام کند.زنان مجرد: حتي زنان مجرد و بدون فرزندهم مسئوليتهاي مالي فراواني را بر دوش دارند. شايد آنان مانند ديگر زنان که افرادي به آنان وابسته هستند، به بيمه نامههاي مهم احتياج نداشته باشند، اما آنان هم بايد از فرصتها براي داشتن شرايط مالي بهتر استفاده کنند. به عنوان مثال، کسي دوست ندارد که پس از مرگش، خانوادهاش براي برگزاري مراسم تدفين هزينه هاي مربوطه را متحمل شوند.